Skåbu fjellhotell

En gourmetperle i høyfjellet

Arnemoen Gard | Krible design- og rådgivningsbyrå | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Om kunden

Skåbu fjellhotell er et boutiqe hotell med en luksuriøs og avslappende atmosfære. Hotellet ligger sentralt plassert i Skåbu, på trappen til Jotunheimen nasjonalpark, omgitt av gjestmilde fjell, vakker natur og gamle maleriske tun. Restaurant Skadir er en opplevelse i seg selv, hvor de serverer gourmetmåltider, produsert av råvarer fra fjellet og eget gårdsbruk.

Om prosjektet/målet

Skåbu Fjellhotell ønsket å tydeliggjøre sin posisjon som leverandør av high-end tjenester gjennom en tydelig visuell identitet og økt tilstedeværelse/synlighet (merkevarebygging og markedsføring). I den forbindelse hadde de behov for å gjennomføre en merkevareprosess og videreutvikle sin visuelle identitet. De hadde allerede en logo som skulle videreføres, men den måtte kompletteres med definerte profilfont(-er), fargepalett, eventuelle støtteelement og fotostil.

I tillegg hadde de behov for en ny nettside som bedre reflektere hvem de er og hva de selger, samt var bedre tilpasset målgruppen de ønsket å nå. De ønsket også å forenkle bookingprosessen og gjøre det enklere å selge pakkeløsninger.

Resultatet

Skåbu Fjellhotell fikk en oppdatert profil som reflekterer kvaliteten og eksklusiviteten i produktene de leverer. Ekte og naturlig, med en touch av elegans eog luksus. De dype jordfargene i profilen er hentet fra naturen rundt Skåbu – selve fundamentet for både opplevelsene og maten de leverere. 

De nye nettsidene har en struktur som gjør det enkelt for gjestene å finne frem til produktene Skåbu Fjellhotell leverer og hva det er mulig å gjøre i området rundt hotellet. De har fått en langt enklere bookingprosess, som også fører til en enklere arbeidsprosess for de ansatte ved Skåbu fjellhotell.