I en verden hvor vi stadig vekk er omringet av tekst, skal det mye til for at vi faktisk stopper opp og tar oss tid til å lese.

Stemneprogram Peer Gynt | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Hvordan skal vi få leseren til å lese akkurat vår tekst? Teksten må fange leseren umiddelbart, samtidig som den skal kommunisere på en klar og tydelig måte. Og det krever både tid og kløkt.

Enkelte føler seg ikke tilpass med å uttrykke seg skriftlig, og teksten kan bli rotete og usammenhengende. Andre er så glade i å skrive at teksten fort blir for lang, og vi mister leseren på veien.

Mange typer tekster

Vi skriver mange typer tekster, både for oss selv og for våre kunder. Det være korte, selgende annonsetekster, tekster til websider, tekster til informasjonsskriv, tekster til brosjyrer og annet. Ofte er det også enklere å få andre til å skrive om seg og egen bedrift, enn å gjøre det selv. Utenforstående er som regel flinkere til å skryte på våre vegne enn hva vi er selv. Hvertfall de av oss som er gudbrandsdøler..

Vi kan hjelpe deg med å sette ord på det du ønsker å formidle. Uavhengig av hvilken type tekst du ønsker, finner vi ut av hva som kreves for å kunne nå målgruppen din.

Korrekturlesing av tekst

Om du allerede har satt sammen en tekst, og ønsker å kvalitetssikre denne, kan vi gjerne lese korrektur på din eksisterende tekst. Det å ha plettfrie tekster med korrekt grammatikk og tegnsetting, er essensielt for at publikum skal oppleve deg som seriøs og troverdig.

Nye eller gamle tekster: la oss ta pennen fatt på dine vegne. Du sparer både tid og energi (og antagelig en dose frustrasjon), og vi kan kose oss med å lære enda mer om både bedriften og produktene dine. Til dags dato har vi enda ikke kjedet oss når vi skriver tekster – til det er det altfor mye nytt å lære!

Våre samarbeidspartnere