Vi er et design-
og rådgivningsbyrå

Vi leverer tjenester innen konseptutvikling, visuell kommunikasjon og digital markedsføring.

Vi tror på

Tett dialog

Vi søker alltid ekte og ærlige møter med kundene våre slik at vi kan kartlegge deres behov. Da kan vi sammen utvikle den løsningen som best vil hjelpe dere med å drive egen virksomhet på en fordelaktig måte.

Takhøyde

De beste ideer fødes ofte i utradisjonelle sammenhenger. Det nyter våre kunder godt av. Vårt mål er å tilpasse oss dere som kunder og deres behov, for på denne måten å gi dere både rom og mulighet til videreutvikling på andre områder.

Langsiktighet

Vi ønsker å være en utviklingspartner og langsiktig rådgiver; en proaktiv sparringspartner som holder dere oppdatert på nye muligheter, slik at dere kan fokusere på kjernedrift. Når vi går inn i et kundeforhold ønsker vi å få til et samarbeid som kan utvikle seg over tid. Fra en liten spire og spe start – til noe større, mer langvarig og verdifullt.

Brennende engasjement

Med hjerter som brenner ekstra sterkt for Gudbrandsdalen, syns vi det er utrolig moro og spennende å jobbe med lokale bedrifter og produkter. Det står ikke på innovasjon, kreativitet og originalitet i Gudbrandsdalen, og det vil vi synliggjøre for «resten av verden».

Kanskje er vi en god match?

Arctic Dome Nettside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Kribleteamet

Janne Kolås

Byråleder og grafisk designer

vinstra

Tar utfordringer på strak arm, og går grundig og effektivt til verks. Hun er en positiv igangsetter, og en solid og ansvarsbevisst leder for Krible. Som Kribler er hun kvalitetsbevisst og målrettet, og loser oss trygt gjennom alle prosjekter. Hver enkelt kunde har en egen plass i Jannes hjerte, og det merkes.

Åsne Flyen

Grafisk designer og illustratør

vinstra og ringebu

Kribles tungvekter innen illustrasjon, med en egen evne til å se ting fra et annet perspektiv. Vi er alle gode på å komme med nye og fine løsninger, men Åsne ser løsningen hele veien, fra idé og overordnede tanker til praktiske løsninger og faktisk utforming. Hun er noe så sjeldent som en kreativ praktiker.

Ingrid Vaterland

Grafisk designer

vinstra

Selverklært typografi-nerd, med en ubetinget kjærlighet for redaksjonelle og sømløse digitale designløsninger. Med en høy arbeidskapasitet og evne til å pushe grenser, er hun alltid med på å strekke både oss og våre kunder litt lengre.

Caroline Bræin Klette

Digital rådgiver

lillehammer

Kribles digitale alibi. Caroline går inn i alle prosjekter med stor energi, og med sine strategiske evner søker hun alltid å finne helheten i ethvert prosjekt. Hun ivrer for at våre kunder skal være synlige på en optimal måte, og guider dem gjennom prosessen med en stø hånd – og en dose humor.

Eva Jeanette Johnsen

Grafisk designer og illustratør

lillehammer

Entusiastisk og allsidig med skarpt visuelt blikk. Klør litt ekstra i tegnehånda når hun ser kreative emballasjeløsninger. Med egenartet strek og smittende engasjement sørger Eva for å skape visuelle løsninger som både vi og våre kunder omfavner.

Liv Marie Nygård

Praktikant

vinstra

Liv Marie er enda et tilskudd til vår fantastiske illustratør-stall. Hun har et eget uttrykk i illustrasjonene sine, som utfyller Åsne og Evas. I tillegg har Liv Marie et annet øye inn i logo- og skisseprosesser og er derfor god hjelp inn i de ulike prosjektene vi har til enhver tid. 

Rebecca Høyesveen

Grafisk designer og interaksjonsdesigner

lillehammer og vinstra

Rebecca ble en del av Krible-teamet våren 2021 og ble kastet rett inn i en av våre travleste perioder. Med sitt klare hode og sin gode sans for formoppsett og helhet har hun vært en stor ressurs på noen av våre største kunder. Rebecca er ei blid og glad  Lillehammer-jente. 

Utmerkelser

Verdiskapingsprisen 2019

Les mer om prisen her

Innlandsperler 2018

Gull Illustrasjon/3D for Nasjonalparkriket
Sølv Nettsider for Arctic Dome
Bronse Design i trykte medier for Laagen Lokalmat/Lokalmat fra Lillehammer-regionen

Innlandsperler 2017

Sølv Illustrasjon for Dyr og rare kjerringer
Sølv Utendørs/omgivelser for Innovasjonssenteret i Ringebu

Innlandsperler 2016

Diplom Visuell identitet for Gudbrandsdal Ubåtservice
Diplom Illustrasjon for Landsbykartet Ringebu kommune