Vi er et design-
og kommunikasjonsbyrå

Vi leverer tjenester innen konseptutvikling, visuell kommunikasjon og digital markedsføring.

Vi tror på

Tett dialog

Vi søker alltid ekte og ærlige møter med kundene våre slik at vi kan kartlegge deres behov. Da kan vi sammen utvikle den løsningen som best vil hjelpe dere med å drive egen virksomhet på en fordelaktig måte.

Takhøyde

De beste ideer fødes ofte i utradisjonelle sammenhenger. Det nyter våre kunder godt av. Vårt mål er å tilpasse oss kundene våre og deres behov, for på denne måten å gi dere både rom og mulighet til videreutvikling på andre områder.

Langsiktighet

Vi ønsker å være en utviklingspartner og langsiktig rådgiver; en proaktiv sparringspartner som holder dere oppdatert på nye muligheter, slik at dere kan fokusere på kjernedrift. Når vi går inn i et kundeforhold, ønsker vi å få til et samarbeid som kan utvikle seg over tid. Fra en liten spire og spe start – til noe større, mer langvarig og verdifullt.

Brennende engasjement

Med hjerter som brenner ekstra sterkt for Gudbrandsdalen, syns vi det er utrolig moro og spennende å jobbe med lokale bedrifter og produkter. Det står ikke på innovasjon, kreativitet og originalitet i Gudbrandsdalen, og det vil vi synliggjøre for «resten av verden».

Kanskje er vi en god match?

Arctic Dome Nettside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Kribleteamet

Janne Kolås

Byråleder og grafisk designer

vinstra

Janne tar utfordringer på strak arm, og går grundig og effektivt til verks. Hun er en positiv igangsetter, og en solid og ansvarsbevisst leder for Krible. Som Kribler er hun kvalitetsbevisst og målrettet, og loser kunden trygt gjennom alle prosjekter. Hver enkelt kunde har en egen plass i Jannes hjerte, og det merkes.

Åsne Flyen

Grafisk designer og illustratør

vinstra og ringebu

Åsne er Kribles tungvekter innen illustrasjon, og har en egen evne til å se ting fra et annet perspektiv. Vi er alle gode på å komme med nye og fine løsninger, men Åsne ser løsningen hele veien, fra idé og overordnede tanker til praktiske løsninger og faktisk utforming. Hun er noe så sjeldent som en kreativ praktiker.

Ingrid Vaterland

Grafisk designer

vinstra

Ingrid er en selverklært typografi-nerd, med ubetinget kjærlighet for redaksjonelle og sømløse digitale designløsninger. Med en høy arbeidskapasitet og evne til å pushe grenser, er hun alltid med på å strekke både oss og våre kunder litt lengre.

Caroline Bræin Klette

Digital strateg

lillehammer

Kribles digitale alibi. Caroline går inn i alle prosjekter med stor energi, og med sine strategiske evner søker hun alltid å finne helheten i ethvert prosjekt. Hun ivrer for at våre kunder skal være synlige på en optimal måte, og guider dem gjennom prosessen med en stø hånd – og en dose humor.

Eva Jeanette Johnsen

Grafisk designer og illustratør
I permisjon til vinter 2025

lillehammer

Eva er både entusiastisk og allsidig, og har et skarpt visuelt blikk. Hun klør litt ekstra i tegnehånda når hun ser kreative emballasjeløsninger. Med egenartet strek og smittende engasjement sørger Eva for å skape visuelle løsninger som både vi og våre kunder omfavner.

Andrew Boothman

Grafisk designer

lillehammer og vinstra

Andrew har over 30 års erfaring som grafisk designer, og har både et godt blikk og en meget sterk strategisk sans. Opprinnelig fra Storbritannia, men har bodd på Røros i over 20 år. Andrew har en lun humor som ofte kommer til uttrykk i arbeidet hans. I tillegg er han banjo-fantast, av alle ting.

Rebecca Høyesveen

Grafisk designer og interaksjonsdesigner

lillehammer og vinstra

Rebecca ble en del av Krible-teamet våren 2021 og ble kastet rett inn i en av våre travleste perioder. Med sitt klare hode og sin gode sans for formoppsett og helhet har hun vært en stor ressurs på noen av våre største kunder. Rebecca er ei blid og glad  Lillehammer-jente. 

Victoria Spernes

Grafisk designer

lillehammer

Victoria er vårt siste tilskudd, en solstråle fra Nesodden. Hun har vokst opp i en kunstnerfamilie – født inn i designens verden. Tøff som hun er har hun flyttet fra Oslo til Lillehammer for å bli en del av Krible. Hennes gode øye for design kombinert med stort engasjement og naturlig stå-på vilje kommer både oss og våre kunder til gode.  

Utmerkelser

Verdiskapingsprisen 2019

Les mer om prisen her

Innlandsperler 2018

Gull Illustrasjon/3D for Nasjonalparkriket
Sølv Nettsider for Arctic Dome
Bronse Design i trykte medier for Laagen Lokalmat/Lokalmat fra Lillehammer-regionen

Innlandsperler 2017

Sølv Illustrasjon for Dyr og rare kjerringer
Sølv Utendørs/omgivelser for Innovasjonssenteret i Ringebu

Innlandsperler 2016

Diplom Visuell identitet for Gudbrandsdal Ubåtservice
Diplom Illustrasjon for Landsbykartet Ringebu kommune