Med design som verktøy for verdiskaping

Design handler ikke bare om å skape noe vakkert. Design er et verktøy for verdiskaping, synlighet og kommunikasjon.

Vi hjelper deg å bygge en sterkere og tydeligere merkevare, nå ut med et budskap og kommunisere til de riktige menneskene i de riktige kanalene. Vi lager brukervennlige digitale løsninger og gjøre at din tjeneste eller ditt produkt står ut i mengden.

Når våre kunder skinner har vi lyktes.

SEO-strategi | Krible design
Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Strategi

En god strategi vil hjelpe deg å skape en tydeligere merkevare og gi deg retning og mening. Den gjør det enklere å prioritere og ta valg, og skal samtidig motivere og inspirere. Vi har lang erfaring med å bygge gode merkevarestrategier og kommunikasjonsstrategier. Ta kontakt, så finner vi ut hva du ønsker å få ut av strategiprosessen.

Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Grafisk design 

Grafisk design handler til syvende og sist om kommunikasjon. Vi hjelper deg å finne ditt uttrykk og gjøre deg synlig. Vi sørger for at du appelerer til de du vil nå, at budskapet er tydelig og at informasjon er ryddig presentert. Vi rådgir deg rundt hvilke produkter du trenger og sørger for at du fremstår konsistent på tvers av ulike flater og kanaler.

Digitale løsninger

For mange vil nettsiden, nettbutikken og profilen din i sosiale medier være det første møtet de har med bedriften din. Det er en forlengelse av tjenestene og produktene du leverer, og bør holde samme kvalitet!

Vi har designere og strateger med spesialisering i interaksjonsdesign/UX-design og digital markedsføring. Vi hjelper deg å bli synlig og lager løsninger som treffer. Ikke minst er løsnignene våre enkle å oppdatere og administrere – så holder de seg nyttige og relevante over tid!

Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Innhold

Vi elsker å fortelle de gode historiene! Gjennom tekst, foto, film og illustrasjoner knytter vi sammen strategi, identitet og budskap. I tillegg til å levere innhold kan vi også bidra med kurs og opplæring. Vi har tre dyktige illustratører som med en stø hånd og en kreativ hjerne omsetter ideer til visuell kommunikasjon.

Prosessen

Vi gjør store og små prosjekter, og hva vi drar ut av verktøykassa vil selvfølgelig variere med størrelsen på prosjektet og ditt behov. Stegene er derimot de samme, og dette er hva du kan forvente deg om du starter en prosess med oss:

Forstå

Skal vi bidra med nye perspektiver og skape noe av verdi, trenger vi å forstå dine utfordringer og muligheter. De fleste av våre prosjekter starter derfor med et Kribleverksted – en workshop der vi blir bedre kjent og kartlegger dine mål. Vi er også avhengig av å forstå dine kunder og brukere, og hvilke behov og ønsker disse har. Hvor omfattende innsiktsarbeidet blir finner vi ut sammen. Vi tror på det enkle og effektive – nok innsikt til å skape verdi.

Planlegge

Vi kan hjelpe deg med strategi, konsepter, visuell profil, illustrasjon, navneprosesser, trykksaker, digitale løsninger, innhold, synlighet/SEO og sosiale medier. Når vi har blitt kjent kan vi bedre rådgi deg på hva du trenger og hvordan vi kan hjelpe. Vi tror på tett dialog, takhøyde og samarbeid, og hos oss vil du være involvert i hele prosessen, selv om det er vi som gjør jobben.

Lage

Mange av våre kunder leverer fantastiske produkter og tjenester. De er opptatt av godt håndverk og legger sin ære i å levere noe unikt til sine kunder. Det gjør vi også. Om prosjektet er lite eller stort; hos Krible skal du være trygg på at du får dedikerte fagpersoner på laget, som legger sin ære i at du skal lykkes.

Forvalte

Vi ønsker ikke å være en bedrift som leverer og så forsvinner ut av livet til kundene våre. Står du fast eller trenger en justering, når du oss med en mail eller en telefon. Vi har mange lange og gode kundeforhold, og vi ser ofte at samarbeid som varer gir ekstra verdi for våre kunder. Vi blir bedre rådgivere og du får bedre resultater.