+47 908 52 502 hallo@krible.no

Vi mener at god design og kommunikasjon handler om forståelse og evne til å sette seg inn i kundens behov.

Vi tror på det enkle og effektive. Få til det som fungerer. Samtidig ønsker vi å levere noe som er unikt og tilpasset hver enkelt kunde. Det er derfor vi holder oss utenfor boksen, men innenfor streken.

Krible er et design- og rådgivningsbyrå i Gudbrandsdalen. Vi leverer tjenester innen konseptutvikling, visuell kommunikasjon og digital markedsføring.

Vi tror på

Ekte og ærlige møter med kundene våre slik at vi kan kartlegge deres behov. Da kan vi sammen utvikle den løsningen som best vil hjelpe dere med å drive egen virksomhet på en fordelaktig måte.
Takhøyde. De beste ideer fødes ofte i utradisjonelle sammenhenger. Det nyter våre kunder godt av. Vårt mål er å tilpasse oss dere som kunder og deres behov, for på denne måten å gi dere både rom og mulighet til videreutvikling på andre områder.
Langsiktighet. Vi ønsker å være en utviklingspartner og langsiktig rådgiver; en proaktiv sparringspartner som holder dere oppdatert på nye muligheter, slik at dere kan fokusere på kjernedrift. Når vi går inn i et kundeforhold ønsker vi å få til et samarbeid som kan utvikle seg over tid. Fra en liten spire og spe start – til noe større, mer langvarig og verdifullt.
Brennende engasjement. Med hjerter som brenner ekstra sterkt for Gudbrandsdalen, syns vi det er utrolig moro og spennende å jobbe med lokale bedrifter og produkter. Det står ikke på innovasjon, kreativitet og originalitet i Gudbrandsdalen, og det vil vi synliggjøre for «resten av verden».

Krible-teamet

Janne Kolås

byråleder og grafisk designer
vinstra

Tar utfordringer på strak arm, og går grundig og effektivt til verks. Hun er en positiv igangsetter, og en solid og ansvarsbevisst leder for Krible. Som Kribler er hun kvalitetsbevisst og målrettet, og loser oss trygt gjennom alle prosjekter. Hver enkelt kunde har en egen plass i Jannes hjerte, og det merkes.

Åsne Flyen

grafisk designer og illustratør
vinstra og ringebu

Kribles tungvekter innen illustrasjon, med en egen evne til å se ting fra et annet perspektiv. Vi er alle gode på å komme med nye og fine løsninger, men Åsne ser løsningen hele veien, fra idé og overordnede tanker til praktiske løsninger og faktisk utforming. Hun er noe så sjeldent som en kreativ praktiker.

Ingrid Vaterland

grafisk designer
vinstra

Selverklært typografi-nerd, med en ubetinget kjærlighet for redaksjonelle og sømløse digitale designløsninger. Med en høy arbeidskapasitet og evne til å pushe grenser, er hun alltid med på å strekke både oss og våre kunder litt lengre.

Caroline Bræin Klette

digital rådgiver
lillehammer

Kribles digitale alibi. Caroline går inn i alle prosjekter med stor energi, og med sine strategiske evner søker hun alltid å finne helheten i ethvert prosjekt. Hun ivrer for at våre kunder skal være synlige på en optimal måte, og guider dem gjennom prosessen med en stø hånd – og en dose humor.

Eva Jeanette Johnsen

grafisk designer og illustratør
lillehammer

Entusiastisk og allsidig med skarpt visuelt blikk. Klør litt ekstra i tegnehånda når hun ser kreative emballasjeløsninger. Med egenartet strek og smittende engasjement sørger Eva for å skape visuelle løsninger som både vi og våre kunder omfavner.

Historien om Krible startet sommeren 2010. Åsne og Janne møttes gjennom felles bekjente, og fant ut at de delte en drøm om å starte designbyrå i Gudbrandsdalen.

Historien

Kriblingen – den følelsen som kiler i magen når noe morsomt og spennende er i ferd med å skje – og som ofte oppstår i kreative prosesser når løsningen nærmer seg, ble inspirasjonen til navnet; Krible.

Denne grunnleggende følelsen og navnet ga også inspirasjon til logosymbolet –Kriblekrullen. Vi «drodler» ofte når vi jobber i prosjekter; for å «tømme hodet» for ideer. Kriblekrullen symboliserer spiren og starten av en idé. Linjene beveger seg fra senter, utover i sløyfer og buer og tilbake, på samme måte som en kreativ prosess ofte gjør. Den symboliserer også det forholdet vi ønsker å ha til våre kunder; et langvarig samarbeid hvor vi i fellesskap er med på å utvikle kunden, men hvor vi alltid vender tilbake til kjernen, for å sikre at vi er på rett vei.

Både navnet og symbolet er basert på noe som er enkelt og grunnleggende – men som gjenspeiler seg i vår filosofi i møte med kunder; vi tror at den beste måten å bli kjent med kunden og deres behov på, er gjennom ekte og ærlige møter mellom mennesker.

Med navn og logo på plass ble drømmen en realitet og 1. januar 2011 ble Krible design DA etablert. I 2013 gikk vi fra DA til AS, etablerte kontor på Vinstra, og fikk vår tredje kribler, Ingrid, med på laget. Siden da har oppdragsmengden økt, og i 2017 tok vi steget ut og søkte etter flere kriblere, og nå i 2019 er vi hele seks kriblere! Vi gleder oss over å kunne tilby enda flere tjenester til våre kunder!

Utmerkelser

Innlandsperler 2018
Gull Illustrasjon/3D for Nasjonalparkriket
Sølv Nettsider for Arctic Dome
Bronse Design i trykte medier for Laagen Lokalmat/Lokalmat fra Lillehammer-regionen

Innlandsperler 2017
Sølv Illustrasjon for Dyr og rare kjerringer
Sølv Utendørs/omgivelser for Innovasjonssenteret i Ringebu

Innlandsperler 2016
Diplom Visuell identitet for Gudbrandsdal Ubåtservice
Diplom Illustrasjon for Landsbykartet Ringebu kommune