+47 908 52 502 hallo@krible.no

visuell kommunikasjon

Visuell kommunikasjon er et overliggende begrep som omhandler det meste innen illustrasjon og grafisk design.

Visuell kommunikasjon innebærer alt som gjøres av grafisk design, illustrasjon og visuell identitet. Visuell kommunikasjon er et virkemiddel som brukes av de aller fleste bedrifter; det finnes som regel en logo bak hvert selskapsnavn og et spesifikt uttrykk på det bedriften kommuniserer visuelt.

En viktig del av kommunikasjonsstrategien

Visuell kommunikasjon er en viktig del av en helhetlig kommunikasjonsstrategi. Det er ofte noe av det første som kommer på plass i en kommunikasjonsstrategi, og det er den som er førende for det videre kommunikasjonsarbeidet. Til tross for at det kan virke «enkelt» å finne logo, farger, fonter, bakgrunner og lignende, er visuell kommunikasjon så mye mer enn det vi umiddelbart ser.

Det er derfor viktig å ha en samarbeidspartner som både er engasjert i ditt selskap og suksess, og som er lydhøre til deres tanker og innspill. Det er derimot ikke til å komme unna at faglig styrke og dyktighet vil være avgjørende for hvor vellykket den visuelle kommunikasjonen blir.

Vil du bli en del av våre samarbeidspartnere?

Vi har utarbeidet visuell kommunikasjon for en rekke kunder i løpet av de siste 7 årene, med svært gode resultater. Ta en titt på kundecasene våre, der finner du mange av de siste prosjektene vi har gjennomført.

Ta kontakt med oss; selvsagt vil vi hjelpe deg også!