+47 908 52 502 hallo@krible.no

Søkemotoroptimalisering – SEO

Hvis du ikke er synlig i søkemotorene, hvordan skal kundene finne deg da?

Nesten 70 % av trafikk til norske nettsteder går via søkemotorer. Det vil si at 7 av 10 potensielle kunder starter sin kundereise i søkemotorer, og da fortrinnsvis i Google. Bedrifter som ikke er på topplasseringer i søkeresultatet, tas dermed ikke med i beregningen når kunden starter utvelgelsen. Tør du ta sjansen?

Søkemotorer er motorveien inn til nettstedet ditt

Mange bedrifter er heldige, og har en god skare av lojale kunder. Men på et eller annet tidspunkt må kundegruppen utvides, og hvor starter man da? Svaret er enkelt; vi starter der kunden selv starter, i søkemotorene.

Å optimalisere nettsider for søkemotorer er vanligvis en langsiktig prosess, og resultatene lar vente på seg. Det kan ta opp til ni måneder før alle endringer kommer til sin fulle rett, og vi ser at nettsiden krabber oppover i søkeresultatet. Til tross for det kommer vi dessverre ikke utenom søkemotoroptimalisering (SEO) som det viktigste elementet i en digital strategi.

Vi hjelper deg!

Med alt fra en god SEO-strategi til den faktiske utførelsen av tiltakene. En gjennomarbeidet SEO-strategi, og utførelse av tiltak i etterkant, kan demme opp for mye annen betalt digital kommunikasjon. Til tross for en høyere investeringskostnad, vil et sterkt fokus på søkemotoroptimalisering være kostnadsbesparende på sikt. Og, vi lover at du får med en god porsjon humor i prosessen.

Andre tjenester vi kan tilby