Krible for Innovasjonssenteret i Ringebu

Krible for

Innovasjonssenteret i Ringebu

Innovasjonssenteret i Ringebu

Et moderne og framtidsretta møtested

Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Prosjektet

Utførte tjenester

Samarbeid

Reklamare (skiltproduksjon og montering)

RAM Arkitektur

Ringebu kommune (oppdragsgiver)

Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Arctic Dome Mobilside | Krible Design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Om kunden

Ringebu kommune etablerte Innovasjonssenteret i 2017, et moderne og framtidsrettet møtested midt i sentrum. De ønsket et helhetlig visuelt uttrykk for skiltsystem og veifinning, og design for foliering av glassflater. Krav til utforming var at det skulle være moderne, diskret og forankret i lokale røtter.

Om prosjektet

Krible har vært engasjert i navneprosessen til møterom og soner/områder i senteret, og utviklet design for skilt og foliering. Løsningen ble et rent og enkelt skiltsystem basert på en moderne font, med maler for både fysisk og digitale flater.

Prosessen

Den lokale forankringen kommer frem i den frostede folien på vindusveggene til kontor og møterom. Mønsteret er inspirert av veinettet i kommunen. Der i blant Ringebu og Fåvang sentrum, fjellområder som Kvitfjell, Gopollen og Venabygdsfjellet.

Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen
Innovasjonssenteret Ringebu | Krible design | Lillehammer og Gudbrandsdalen

Resultatet

Innovasjonssenteret har fått et godt skiltsystem som gjør det enkelt for folk å finne fram. Uttrykket er lett gjenkjennelig og skaper en god helhet i hele bygget. I tillegg gir folieringen et lunt, men likevel luftig preg. Gjennom foliemønsteret kan folk føle seg godt skjermet, samtidig som de ikke mister helt kontakt med fellesarealet.