+47 908 52 502 hallo@krible.no
Illustrasjon og layout

«Dyr og rare kjerringer»

Kunde:
Camilla Granlien 

Tjenester:
Illustrasjon
Layout (ombrekking)
Idéprosess

Samarbeid:
Camilla Granlien
Talik plateselskap
Grøset Trykk

Aktivitetsheftet «Dyr og rare kjerringer» inneholder sangtekster og illustrasjoner med ulike oppgaver. Barna skal få undre seg i dette universet og stadig oppdage nye ting, både i musikken og i tegningene. Tanken er at heftet skal vare lenge, og gi musikken en visuell verden der bare fantasien setter grenser.

Camilla har fått en bok som kan selges på ulike arenaer og som vekker oppmerksomhet. Det er et lett produkt å selge, og den skiller seg ut fra mengden. Sammen med den fantastiske plata, har heftet skapt mye god presseomtale og anmeldelser.

Camilla Granlien er folkesanger og låtskriver. Hun jobber mye med folkemusikk fra Gudbrandsdalen og spesielt rettet mot barn. Hun har hatt prosjekter inn mot skoler og barnehager også via den Kulturelle skolesekken. Camilla har et brennende engasjement og et sterkt ønske om å gjøre sangtradisjoner mer tilgjengelig for barn på flere plan.

Camilla kom til oss med ideen om å lage et aktivitetshefte for barn som skulle følge den nye plata hennes. Med andre ord et stort og veldig annerledes CD-cover.

Illustrasjonene er tegnet for hånd på akvarellpapir og deretter malt. De er så satt sammen i heftet med sangtekstene og som ulike oppgaver. Fonten som er brukt er spesielt tilpasset dyslektikere. I tillegg har den et lekent preg som passer godt mot barn.

Illustrasjon og layout

«Dyr og rare kjerringer»

Camilla Granlien er folkesanger og låtskriver. Hun jobber mye med folkemusikk fra Gudbrandsdalen og spesielt rettet mot barn. Hun har hatt prosjekter inn mot skoler og barnehager også via den Kulturelle skolesekken. Camilla har et brennende engasjement og et sterkt ønske om å gjøre sangtradisjoner mer tilgjengelig for barna på flere plan.
Kunde:
Camilla Granlien

Tjenester:
Illustrasjon
Layout (ombrekking)
Idéprosess

Samarbeid
Camilla Granlien
Talik plateselskap
Grøset Trykk

Camilla kom til oss med ideen om å lage en type aktivitetshefte for barn som skulle følge den nye plata hennes. Med andre ord et stort og veldig annerledes CD-cover.
Aktivitetsheftet «Dyr og rare kjerringer» inneholder sangtekster og illustrasjoner med ulike oppgaver. Barna skal få undre seg og stadig oppdage nye ting, både i musikken og i tegningene. Tanken er at heftet skal vare lenge og gi musikken en visuell verden der bare fantasien setter grenser.
Illustrasjonene er tegner for hånd på akvarellpapir og deretter malt. De er så satt sammen i heftet med sangtekstene og som ulike oppgaver. Fonten som er brukt er spesielt tilpasset dyslektikere. I tillegg har den et lekent preg som passer godt mot barn.
Camilla har fått en bok som kan selges på ulike arenaer og som vekker oppmerksomhet. Det er et lett produkt å selge som skiller seg ut fra mengden. Sammen med den fantastiske plata har heftet skapt mye god presseomtale og anmeldelser.
«Det er en fryd å invitere til Byfest når Krible har designet trykksakene. Nok et år kunne vi presentere program, kart, menyer, allsanghefte, plakater ++ på en kreativ, lettfattelig og delikat måte. Krible er veldig dyktige, og evner å videreutvikle profilen for Byfest på en veldig fin måte! Takk for samarbeidet med Byfest 2017!»

Anita W. Heggestuen,
prosjektleder for Byfest Vinstra 2017